Forventninger…

Jeg skal straks avsted og se Twilight på kino. Boka leste jeg ut for kanskje ti minutter siden, så forventningene til filmen er blandede. Jeg har liten tro på at den kan måle seg med boka, samtidig tror jeg den vil være fornøyelig, til tross for at mange sier de har blitt skuffet. Så da gjenstår det å se: Vil jeg like den, eller ikke?

3 kommentarer til «Forventninger…»

  1. Hm… jeg er spent på hva du har å si! Jeg har verken lest eller sett, men jeg har en hemmelig vampyrfetish så det kan ikke utelukkes at begge deler må konsumeres på et fremtidig tidspunkt (gjerne med hangover..)

  2. Jeg likte bok nummer en godt, leser bok nummer to nå – og er fullstendig solgt. Jeg klarer ikke å legge fra meg boka – så det går ut over alt annet jeg egentlig burde ha gjort. Har ikke sett filmen, er spent – skriv da!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *