Energibombene Valkyrien Allstars.

To ganger tidligere hadde jeg sett Valkyrien Allstars live, så jeg hadde lenge gledet meg til at de skulle ta turen nordover. Det var med andre ord med spenning og forventning at jeg ventet på at de 4. februar 2011 skulle entre scenen i Ole Olsenssalen i Hammerfest klokka 20.00. Nå ville ikke finnmarksværet det sik, og først godt over to timer senere braket det løs. Det var kanskje ikke så mange som hadde tatt seg turen for å se dette fyrverkeriet av et liveband, men de som hadde hatt tålmodighet til å vente ble nok ikke skuffet.

Værgudene ville det slik at flyet bandmedlemmene var med i ikke skulle lande i Hammerfest. Istedet landet de i Lakselv, og måtte fraktes i buss derfra. Etter kolonnekjøring kom de omsider fram, og ingen var sure av den grunn. Det er vinter og man bor i Finnmark, slikt vær er man vant til. Kudos til bandet som stod på og gjennomførste konserten!

Og hvilken konsert det var! Valkyrien Allstars leverte med sitt sedvanlige høye energinivå, og Tuva Syvertsen fikk publikum til å smile og le med sitt gode humor og sine tørre kommentarer underveis. Dette var virkelig valuta for pengene, så jeg er glad jeg ikke lot meg skremme av at det ble sent, men holdt ut.

Jeg håper jeg igjen får anledning til å se dem live, for denne gjengen gjør det kanskje bra på plate, men live er de ubeskrivelige!


Valkyrien Allstars. Foto: Elin Bekkebråten Sjølie.
Foto: Elin Bekkebråten Sjølie

Valkyrien Allstars. Foto: Elin Bekkebråten Sjølie.
Foto: Elin Bekkebråten Sjølie

Valkyrien Allstars. Foto: Elin Bekkebråten Sjølie.
Foto: Elin Bekkebråten Sjølie

Valkyrien Allstars. Foto: Elin Bekkebråten Sjølie.
Foto: Elin Bekkebråten Sjølie

Valkyrien Allstars. Foto: Elin Bekkebråten Sjølie.
Foto: Elin Bekkebråten Sjølie

2 kommentarer til «Energibombene Valkyrien Allstars.»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *