Smakebit på en søndag.

Det er selvsagt flere av bøkene jeg leser for tiden jeg har brukt en del tid på, men det blir gjerne sånn nå man leser litt her og litt der. Jeg har allikevel startet på nok en ny bok, nemlig Villa Serena skrevet av Domenica de Rosa. Her er en liten smakebit fra boka:

Behind her the silverly olive grove merges with the pale yellow hills, deepening to ochre where they meet the sky, the pine trees are almost mesmerisingly dark and the house itself, terracotta in the evening light, is now bleached to the palest pink.
– s. 4

Villa Serena

Idéen til søndagssmakebiten er Ladybug sin, og du finner hennes smakebit i bloggen hennes.

14 kommentarer til «Smakebit på en søndag.»

        1. Jeg kommer opprinnelig fra Østlandet, og én ting må jeg si: Jeg ante ikke hva vind og vær var før jeg flyttet til Finnmarkskysten.

          Strålende sol her i dag også, men virkelig høstkaldt. Snart kommer vinter og mørketid.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *