Smakebit på en søndag på en torsdag

Det er vanvittig hvordan tiden flyr. Jeg har hektiske dager, står på hodet i esker og rydder og pakker. Om ei uke kommer megleren på befaring, og jeg har en flybillett som sier jeg flytter kroppen min fra Hammerfest til Sandnes 29. januar. Jeg er fyllt med skrekkblandet fryd, forsøker rekke «alt». Selv om det er flytteprossessen som opptar meg mest, prøver jeg å gjøre koselige ting innimellom. Som kaffe med venner, se litt på dvd, og ikke minst snike til meg lesetid. Akkurat nå er jeg svært oppslukt i Suzanne Collins’ The Hunger Games, første boka, som jeg har hatt liggende på lesebrettet lenge. Avsnittet nedenfor er hentet fra lokasjon 23.

Now I am truly in danger of crying, but fortunately Haymitch chooses this time to come staggering across the stage to congratulate me. «Look at her. Look at this one!» he hollers, throwing an arm around my shoulders. He’s surprisingly strong for such a wreck. «I like her!» His breath reeks of liquor and it’s been a long time since he’s bathed. «Lots of…» He can’t think of the word for a while. «Spunk!»

6 kommentarer til «Smakebit på en søndag på en torsdag»

  1. Og der ble jeg minnet på at jeg må lese de to neste bøkene i serien – helst før filmen 😉 Takk for smakebiten, og lykke til med flytting – så spennende!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *