Smakebit på en søndag

Catching FireI clasp the flask between my hands even though the warmth from the tea has long since leached into the frozen air. My muscles are clenched tight against the cold. If a pack of wild dogs were to appear at this moment, the odds of scaling a tree before they attacked are not in my favor.

Slik starter andre boka i serien The Hunger Games, skrevet av Suzanne Collins. Første bok leste jeg ut i natt. Jeg skulle bare lese litt før jeg la meg til å sove, og plutselig var det langt på natt. Og da jeg var ferdig med første bok, vare jeg bare nødt til å starte på neste bok, bare for å se hvordan den begynte.

Flere smakebiter finner dere i Maris blogg Flukten fra virkeligheten, en blogg jeg anbefaler alle bokelskere å følge. Nytt, fint design har den fått også.

18 kommentarer til «Smakebit på en søndag»

  1. Kjenner meg veldig godt igjen i dette, hehe: «Jeg skulle bare lese litt før jeg la meg til å sove, og plutselig var det langt på natt.» Fort gjort å bli oppslukt og glemme tid og sted når man finner spennende lesestoff. Jeg leste trilogien i sommer, og ble veldig begeistret.

  2. Disse bøkene er godt egnet til strekklesing. Jeg har fortsatt nummer 3 igjen, har ventet med den til jeg har en hel dag å spandere på lesing for jeg vet at det blir vanskelig å legge den vekk.

  3. Jeg gjør også som deg; Tar med meg en altfor bra bok på sengekanten. Det viser seg igjen og igjen å gå ut over søvnen 🙂
    Jeg forstår godt at disse bøkene holdt deg våken, de er kjempefine!

  4. Artig og høre det er flere av oss der ute som ikke kan legge fra oss bøkern utover nattestid:) Trur jeg å må lese disse bøkene, takk for smakebiten:)

  5. Jeg tror ikke du er den eneste som har hatt den opplevelsen med The Hunger Games. Jeg hadde eksamner og mye å tenke på, men med en gang Katniss var inne på arenaen klarte jeg ikke å slutte før boka var over. Også hadde jeg de to andre bøkene i hylla, så da tok det ikke lang tid før hele serien var slukt. Nå gleder jeg meg utrolig til filmatiseringen.

    1. Jeg har blandede følelser for filmatiseringen, må jeg innrømme. Selv om det er to veldig ulike medier og former for uttrykk, så er det noe med de man lager selv i hodet. Bøkene er jo veldig brutale til tder, og hvis filmene skal være for ungdom, i likhet med bøkene, ja, så har jeg på følelsen at de må tone veldig ned.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *