Smakebit på en søndag

Det er ikke mye tid til lesing for tiden, siden det bare er ei uke til jeg setter meg på flyet og vinker farvel til Finnmark. Det er spennende tider, og jeg er blandet med skrekkblandet fryd over å skulle bli kjent med ny jobb og nytt bosted.

Boka jeg holder på med er ei jeg har fått i forbindelse med Bokbloggturnéen. Jeg har ikke kommet halvveis enda engang, og jeg er veldig usikker på hva jeg synes. Hva jeg måtte mene kan dere få vite når jeg blogger om den, 16.02.12. (Regner med å skrive blogginnlegget før den tid, og setter den på autoposting. Også februar kommer til å bli ei travel tid). Boka heter Dagene før mai og er skrevet av Sanne Mathiassen.

Det begynner den kvelden jeg sitter oppå robåten som ligger i fjæra og ser på sola som aldri går ned. På skyene som blir rosa. Lilla. Gule. På snøen på fjelltoppene som aldri smelter. På havet som går i ett med horisonten.

Han bare dukker opp. Ensomheten. Er der, morgen, middag og kveld. Jeg hadde jo aldri bedt ham om å komme.

Jeg spør hva han heter. Han svarer ikke.

Flere smakebiter finner du i Maris fine bokblogg.

God søndag!

19 kommentarer til «Smakebit på en søndag»

  1. Takk for kjempefin smakebit! Digga covret på denne boken, var litt spesielt, men fint:)
    Og lykke til med flyttinga og alt som nytt skjer, spennende:)

  2. Fin smakebit! Likte godt coveret på boken der også. Masse lykke til med flytting og ny jobb, spennende tider for deg dette! Ha en fin Søndag

  3. Hmm, denne ser jo litt interessant ut. Neppe en bok jeg hadde funnet på å lese av meg selv, men kanskje jeg må ta en tur på biblioteket.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *