Smakebit på en søndag

Jericho 3Jeg våknet tidligere enn jeg bruker på søndager, og startet morgenen med å lese litt i tegneserien jeg leser for tiden, Jericho. Denne serien er skapt av bristiske Fwah Storm, en relativt ung serieskaper. Jeg synes han virker veldig lovende, og jeg har i hvert fall fått virkelig sansen for denne. Og hvor ofte har vi tøffe, flotte kvinnelige superhelter?

Fwah Storm er virkelig mesteren bak denne serien. Ikke bare skriver han den, men han står også for alle illustrasjoner, fargelegging, og så videre. Redaktør er Dina Darling.

Så langt har det kommet ut 5 numre, og alle er numrerte i begrenset opplag. I tillegg kan jeg skryte på meg at jeg fikk første nummer like etter at det kom ut, signert! Veldig hyggelig med hilsen fra Fwah Storm på forsiden!

Flere smakebiter finner du som vanlig hos Mari på Flukten fra virkeligheten. Min smakebit er hentet fra nummer 3, som jeg holder på med nå.

Jericho, Fwah Storm

15 kommentarer til «Smakebit på en søndag»

  1. Jeg leser mye tegneserier og jeg vil ha det til at jeg har lest denne. (Jeg tror hvert fall det :-)). Jeg var innom biblioteket i Stavanger på fredag og sukket over alle tegneseriene jeg ikke har fått lest enda, men det kommer! 😀 Ha en riktig fin søndag!

  2. En kvinnelig superhelt? Jeg er nysgjerrig, superhelter et stas 😀 Så gøy å ha et signert eksemplar når det er så få av dem 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *