Vil du ha gratis avis?

Gratis avisKunne du tenke deg å få avisa Klassekampen helt gratis i tre uker? Prøveabonnementet er helt gratis og avsluttes automatisk. Hvis du vil har lyst til å teste ut avisa, så sender du meg bare adresse og telefonnummer, så fikser jeg resten.

Selv holder jeg Klassekampen i stor grad på grunn av deres bokmagasin, som kommer ut hver lørdag. Dette er etter min mening det beste litterære magasinet som kommer i avisform, og det er veldig variert og innholdsrikt. Jeg liker at det har en tendens til å gå i dybden, samt at det tar for seg en del litteratur som kanskje ikke skrives om i andre, mer komersielle aviser, uten at jeg skal nevne navn. Dessuten er de gode på kultur generelt, noe jeg setter stor pris på.

At jeg liker avisa ellers også er for min del heller ikke akkurat noe negativt. Jeg liker hvordan de tar for seg saker mange andre aviser ikke skriver om, de går ofte i dybden på saker, og benytter seg av begge målformer (jeg er jo så «sær» at selv om jeg er bokmålsbruker, så er jeg glad i nynorsk også). Humor er de også plass til, de har en fast spalte som heter «På teppet» som ser på avisenes nyheter med glimt i øyet.

Kort sagt: Jeg ønsker å dele min favorittavis med andre! Som sagt, det er gratis og stopper helt av seg selv. Vil du ha?

2 kommentarer til «Vil du ha gratis avis?»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *