Smakebit på en søndag

NeverwhereJeg leste ut Dead, undead or somewhere in between her om dagen, og en bokomtale kommer (når jeg får tid). Jeg har et mål om å rekke å lese ut Neverwhere av Neil Gaiman før jeg drar til London (men jeg tviler). Her er en ny smakebit fra boka som er min absolutte favoritt:

The underway branched and divided; she picked her way at random, ducking through tunnels, running and stumbling and weaving. Behind her strolled Mr. Croup and Mr. Vandemar, as calmly and cheerfully as Victorian dignitaries visiting the Crystal Palace exhibition. When they arrived at a crossroads, Mr. Croup would kneel and find the nearest spot of blood, and they would follow it. They were like hyenas, exhausting their prey. They could wait. They had all the time in the world.

Anbefaler alle til å ta turen over til Flukten fra virkeligheten for flere smakebiter.

10 kommentarer til «Smakebit på en søndag»

  1. Ah, Neil Gaiman <3 Denne boken kjøpte jeg nesten, angrer som en hund på at jeg ikke gjorde det! Skal deffinitivt kjøpes neste gang jeg er i en anstendig bokhandel! Super smakebit, super forfatter, ha en super søndag! 🙂

  2. Åh, jeg har skikkelig lyst å lese Neverwhere. Jeg så filmen og syns den var grei, så da tenkte jeg at boka må jo bare være enda bedre! 🙂 Takk for smakebiten!

  3. Dette er en av mine absolutte favoritter, skrevet av en av mine absolutte favoritter 🙂
    Jeg har også lest tegneserieversjonen av denne boken som også er gitt ut på norsk under navnet Aldristeds. Det er morsomt (og fint) og se bildene av Door og alle de andre i London Under 🙂
    Ha en riktig fin søndag!

  4. Jeg kan ikke si at Neverwhere er min yndlingsbok av Gaiman, men det er vel mer et spørsmål om «bra eller bedre» enn «god eller dårlig» når det gjelder ham. Takk for smakebit, fikk virkelig lyst til å lese den om igjen nå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *