Smakebit på en søndag

smakebitJeg har tilbragt helgen på ei lita øy på sørlandet. Å være uten Internett har faktisk vært veldig deilig. Har slappet av, badet og kost meg, og føler at jeg har ladet opp til en hektisk periode med ny jobb (starter på torsdag) og valgkamp. Jeg leste ut Austenland allerede på fredag, og leser nå boka How to fare well and stay fair av Adnan Mahmutović. Smakebiten nedenfor er hentet fra side 3:

In the big refugee hangar in Ystad, the home of Kurt Wallander, after the quick interrogation in witch you were asked if you had any money and you lied about the three hundred Deutch Mark you’ve stashed in your shoe and which the soldiers on the border to Hungary had not found, do not take a shower and do not shave. It’ll only make you restless and you won’t be able to sleep and you’ll spend the night listening to two hundred refugees breaking wind and snoring and, yes, crying.

Ta turen innom Maris blogg for flere smakebiter.

10 kommentarer til «Smakebit på en søndag»

  1. Ja, det ble jeg nysgjerrig på også, er Wallander med i denne boken så må den jo leses, selv om han bare så vidt er med 🙂
    Takk for smakebiten

  2. Jeg har hatt internett i ferien, men levde i 1 1/2 uke uten tv i sommerferien fordi den streiket og var på «sykehus». Men det var godt et også. Gjorde meg ikke noe at den streiket nå i sommeren i agurktiden, hadde vært verre på høsten, men det var litt godt å leve uten tv også. Så er ikke helt tv-slave likevel 🙂

    Takk for smakebiten og kos deg videre med boka:)

  3. Høres godt ut å være Internett fri en periode. Kunne tenkt meg det selv, da får man virkelig koblet av alt som skjer i verden. Spennende bok du leser, jeg noterer!:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *