Smakebit på en søndag

Livet er som vanlig hektisk. Dagene fyker avgårde. Jeg elsker jobben min, selv om den kan være krevende og bestå av lange dager. Jeg tenker ofte på hvor heldig jeg er som jobber med så noe så meningsfyllt som bibliotek, og har så flotte kollegaer.

Foto: Elin Bekkebråten Sjølie © 2014
Foto: Elin Bekkebråten Sjølie © 2014
Dagens smakebit kommer fra boka jeg har holdt på med de siste par ukene, Sabriel av australske Garth Nix. Smakebiten er hentet fra side 52:

If she hadn’t stopped, she would probably have missed the frosted-white hand that peeked out of a drift on the other side of the road. But as soon as she saw that, her attention focused, and Sabriel felt the familiar pang of death.

Les flere smakebiter hos Mari, i bloggen Flukten fra virkeligheten.

8 kommentarer til «Smakebit på en søndag»

  1. Jeg leste en serie av Garth Nix som de sluttet å oversette midt i serien, noe som var ganske tåpelig. (Det er barnebøker som vi har på jobb). Ellers er jeg ikke kjent med forfatteren utenom at boken du leser virket vaguely familiar 🙂 Ønsker deg en fin søndag!

    1. Jeg hadde ikke blitt det minste overrasket hvis et norsk forlag hadde gitt bøkene ut som barne- og ungdomsbøker, selv om de ikke egentlig er det. Har sett det gjort før. Dette er første bok i en trilogi, pluss en, så det har kommet ut totalt fire bøker i serien.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *